BLONDE LIFE

Ova linija proizvoda posebno je formulirana kako bi pomogla ukloniti neželjene žute, tople tonove i spriječila lomljenje kose, s čime se mnogi suočavaju nakon izlaska iz salona. Za najljepšu moguću nijansu plave kose ovdje je Blonde Life linija proizvoda za kosu kojima je glavni zadatak plave nijanse održati što svijetlijima i življima, dok su proizvodi iz Blonde Life Violet linije zaduženi za eliminaciju neželjenih žutih tonova te pomažu vratiti ledeni sjaj hladnim tonovima plave kose. Proizvodi duboko njeguju izbijeljenu, dvostruko-tretiranu ili visoko dekoloriziranu plavu kosu bez dodavanja težine, omogućavaju lakše raspetljavanje i ostavljaju kosu svijetlom i sjajnom. 

 

SASTOJCI

HAIR DETOXIFIERS: neutraliziraju klor te miču sve tragove minerala kako bi se u potpunosti uklonili žuti tonovi ostavljajući plave nijanse kose svježima između bojanja i toniranja. 

ARGININ

Prirodna aminokiselina ključna za snagu kose. Proizvodi koji sadrže arginin pomažu zaštititi kosu i obnoviti je iznutra prema van. 

MONOI ULJE

Rijetka, egzotična mješavina kokosovog ulja i tahićanskog cvijeta gardenije, pomaže u borbi protiv kovrčavosti i jača sjaj dok također pomaže zaštiti kosu od okolišnih oštećenja. Zaglađuje kosu i štiti ju od isušivanja.

TAMANU ULJE

Bogato ulje iz Jugoistočne Azije, apsorbira UV zračenje, prepuno je učvršćujućih Omega-6 i -9 masnih kiselina, pomaže dubinski hidrirati kosu, povećati sjaj i ukloniti ispucale vrhove. Radi iznutra na van tako što nadopunjuje potrebnu hidrataciju i kosi daje mekoću i elastičnost za najbolji izgled. Izvana pomaže zagladiti površinu kose, bori se protiv “frizzy” efekta te štiti od isušivanja i štete uzrokovane okolišnim čimbenicima.

BLONDELIFE VIOLET linija također sadrži svijetloljubičasti pigment za neutraliziranje žutih tonova. 

SMARTRELEASE TEHNOLOGIJA

Sadrži naše trostruko snažne sastojke za zdravu kosu unutar nevidljivog liposoma. Ovaj jedinstveni sustav omogućava kontinuirano otpuštanje sastojaka u kosu, štiteći je od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim stiliziranjem.