DEFY DAMAGE

Postoji li način za sprječavanje oštećenja kosa prije nego što ono nastane? S Defy Damage linijom odgovor je da! Ova jedinstvena linija za njegu kose u salonu i kod kuće neizbježna je ako volite obojenu kosu ili je vaša kosa izložena razornim učincima svakodnevnog stiliziranja toplinskim uređajima, UV zračenju ili zagađenju iz okoliša. Prikladna je za kosu koja je u generalno dobrom stanju te ju se želi održati zdravom i nahranjenom te spriječiti buduća oštećenja i pucanje. Proizvodi iz ove linije preporučaju se kako bi se kosa zaštitila od raznih potencijalnih vanjskih čimbenika kao što su oštećenje od topline sušila za kosu, mehanička oštećenja od vezanja kose u zategnute frizure, kemijska oštećenja od posvjetljivanja i bojanja kose kao i od štetnih utjecaja okoliša i svakodnevice. Osigurava 80% manje lomljenja, kosa je 5x jača, a rezultati su vidljivi već nakon prve upotrebe. 

 

SASTOJCI

ZAŠTITNI LIPID

Upravo onakav kakav se nalazi u zdravoj kosi - djeluje kao prva linija obrane koja pomaže u sprječavanju toplinskih, kemijskih, UV oštećenja i oštećenja od stiliziranja. Rezultati su vidljivi već s prvom primjenom. Kosu čini jačom, zdravijom i sjajnijom. 

ULJE SJEMENA MORINGE

Bogat izvor antioksidansa, vitamina A i E te silicijevog dioksida— temeljnih za stvaranje zdrave, snažne kose otporne na oštećenja—pomaže povećati sjaj i mekoću. 

ARGININ

Prirodna aminokiselina ključna za snagu kose. Proizvodi koji sadrže arginin pomažu zaštititi kosu i obnoviti je iznutra prema van te sprječavaju pucanje i lomljenje kose.