K-PAK

Legendarna K-PAK linija pomaže popraviti vidljiva oštećenja koja su nastajala godinama te u isto vrijeme štiti kosu od budućih lomova. Nakon samo jedne upotrebe, oštećenim vlasima vraća se zdrav izgled i sjaj. Trenutačno obnavlja i jača oštećenu kosu, poboljšava elastičnost kose, hidratizira i daje sjaj te ona postaje otpornija na lomljenje.

Linija omogućava hidrataciju i fokusira se na obnovu vrlo suhe i oštećene kose kako bi nanovo postala meka i glatka. Proizvodi su pogodni za kosu koja je previše tretirana i lomljiva kao bi se vratio sjaj i elastičnost. K-PAK linija nudi intenzivan oporavak i rekonstrukciju kose bez osjećaja težine, poboljšava elastičnost i olakšava rasčešljavanje.


SASTOJCI

KERATIN

Keratin služi kao zaštitni protein koji aktivno detektira oštećenja u kosi i time pomaže obnoviti vlasi nadomještajući izgubljene proteine za sjajnu i zdravu kosu. 

EKSTRAKT GUAJAVE

Štiti kosu od štetnih vanjskih utjecaja i omogućuje lakše oblikovanje. Prepun je antioksidansa i likopena, za koje je poznato da pomažu u zaštiti kose od UV oštećenja.

ULJE NOĆURKA

Ulje noćurka predstavlja bogat izvor Omega-6 i gama-linolenske kiseline, esencijalne masne kiseline koja pomaže vratiti kosi zdrav izgled. Vraća joj sjaj i fleksibilnost te ju hrani i hidratizira, čineći su sjajnom i elastičnom.

SMARTRELEASE TEHNOLOGIJA

Jedinstveni sustav liposoma jača kosu - kontinuirano otpušta ulje šipka, arginin i keratin kako bi se kosa obnovila, ojačala i zaštitila od štetnih učinaka svakodnevnog stiliziranja.