MOISTURE RECOVERY

Upravo kako i samo ime govori, Moisture Recovery linija proizvoda nudi dubinsku hidrataciju za vrlo suhu, grubu i čvrstu kosu kojoj nedostaje sjaja i elastičnosti. Formule ove linije pomažu “utažiti žeđ” potpuno dehidriranih vlasi kose s bioraznolikim Hydramine Sea Complexom, sofisticiranom mješavinom kopna i mora u kojoj se susreću biljke i aminokiseline s bogatim, hranjivim biljnim maslacima i uljima. Puni dehidrirane, guste i gruzbe vlasi te zatvara vlagu u kosi. Pravilno hidratizirana kosa je zdrava kosa pa vam tako ova linija nudi priliku da svojoj kosi udahnete novi život sa kvalitetnim sastojcima koji nadoknađuju izgubljenu vlagu, dubinski hidratiziraju, smanjuju lomljenje kose i eliminiraju “frizzy” efekt. Kosa ostaje meka, sjajna i elastična i što je najvažnije - zdrava.

 

SASTOJCI

MORSKE ALGE

Prepun vitamina i minerala, ovaj hidratantni sastojak iz mora ciljano hidratizira i hrani kosu kako bi izgledala zdravije. 

ULJE JOJOBE

Bogata esencijalnim masnim kiselinama, uključujući Omega-9—hidratizira i pruža zadivljujući sjaj.

SMARTRELEASE TEHNOLOGIJA

Sadrži naše trostruko snažne sastojke za zdravu kosu. Ova jedinstvena tehnologija štiti kosu od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim stiliziranjem kose.