K-PAK Professional Hair Repair System

K-PAK Professional Hair Repair System

Upoznajte tajno oružje frizera za poboljšanje boje, rezultata posvjetljivanja i trajne ondulacija. U samo četiri koraka, ovaj snažan tretman rekonstruira, obnavlja i štiti kosu te joj daje nevjerojatno zdrav izgled.
  • Poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i posvjetljivanja.
  • Rekonstruira, obnavlja i štiti kosu.
  • Kosa je zdravijeg izgleda te ostavlja bolji, čvršći osjećaj na dodir.
  • Trenutačno 2,7x jača kosa.
  • Brza i jednostavna primjena u 4 koraka.

K-PAK PROFESSIONAL HAIR REPAIR SYSTEM

Jedini salonski tretman koji sadrži Hair Protection System™, koji oporavlja kosu, nadoknađuje hidrataciju i uravnotežava poroznost za aktivnu obnovu oštećene kose. Povećava sjaj i glatkoću te jača kosu, a rezultati su vidljivi odmah. 

K-Pak Professional Hair Repair System može se koristiti kao samostalni tretman ili za zaštitu i rekonstrukciju tijekom kemijskih tretmana.

K-Pak Professional Hair Repair System obnavlja oštećenu kosu iznutra prema van, a obojenoj kosi dodatno naglašava boju i daje sjaj. Nakon tretmana, suha kosa postaje zaglađena, mekša i sjajnija te hidratizirana.

K-PAK PROFESSIONAL H.K.P.

Tekući protein za zaštitu kose od kemijskog tretiranja. Čisti, tekući oblik proteina keratina ljudske kose koji pomaže poboljšati rezultate kemijske usluge. Kada se koristi tijekom bojenja, pomaže izjednačiti poroznost tako da boja traje dulje, izgleda živahnije i prekrasno je ujednačena od vlasišta do vrhova. Kada se koristi s uslugama trajne ondulacije i ravnanja, jača kosu i smanjuje oštećenje kose tijekom tretiranja.