Defy Damage ProSeries

Defy Damage ProSeries 1 & 2  u samo dva jednostavna koraka pomaže zaštititi i ojačati veze u kosi prije, tijekom i nakon kemijskog tretiranja. Defy Damage daje trenutačne rezultate - isprobajte sami i uvjerite se.

Defy Damage štiti sve tipove kose od štetnih efekata svakodnevnog stiliziranja kose, UV zračenja i onečišćenja iz okoliša koje isušuje kosu. Koristi se samostalno, ali i tijekom posvjetljivanja kose, bojenja kose i trajne ondulacije.

Pomaže kosi da izgleda zdravo i daje nevjerojatne rezultate:

  • 80% manje lomljenja.
  • 5x jača kosa.
  • Ujednačava poroznost za bolje hvatanje boje.
  • Održava preko 90% živosti boja.
  • Jača i obnavlja kosu.
  • Povećano i ujednačeno bojenje/posvjetljivanje.
  • Ravnomjerna boja.
  • 360° zaštita veza.

Ekskluzivno za salone

Za frizere koji žele zaštititi kosu klijentica tokom kemijskih procesa.
Frizeri mogu doslovno “prkositi oštećenju” (‘defy damage’) – zaštititi i ojačati veze u kosi, prije, za i nakon svakog kemijskog tretiranja.

DEFY DAMAGE PROSERIES 1

DEFY DAMAGE PROSERIES 1

Sprej koji optimizira boju i štiti veze u kosi.

Korak 1 - usluge u salonu

Trenutačno štiti kosu od kemijskog tretiranja, poboljšava prianjanje boje te pruža bolje i ujednačenije posvjetljlivanje.

DEFY DAMAGE PROSERIES 2

DEFY DAMAGE PROSERIES 2

Tretman za jačanje veza nakon bojenja.

Korak  2 - usluge u salonu

Besprijekoran tretman za jačanje veza i hidrataciju. Za kosu zdravog izgleda i otpornu na oštećenja nakon samo jedne upotrebe.

Od čega se sastoji?

Vrhunska tehnologija udružena sa snažnim sredstvima koja pružaju zaštitu kako bi stvorili otpornost kose briljantnog izgleda.

NOVA SMARTRELEASE TEHNOLOGIJA

Jedinstveni sustav implementacije liposoma, koji kosi daje snagu kontinuiranim otpuštanjem trostrukog sastava zdravih sastojaka – ulja šipka, arginina i keratina – kako bi pomogli obnoviti, ojačati i zaštititi kosu od kumulativnih učinaka svakodnevnog stiliziranja.

ZAŠTITNI LIPID

Upravo onakav kakav se nalazi u zdravoj kosi - djeluje kao prva linija obrane koja pomaže u sprječavanju toplinskih, kemijskih, UV oštećenja i oštećenja od stiliziranja. Rezultati su vidljivi već s prvom primjenom.

ULJE SJEMENA MORINGE

Bogat izvor antioksidansa, vitamina A i E te silicijevog dioksida— temeljnih za stvaranje zdrave, snažne kose otporne na oštećenja—pomaže povećati sjaj i mekoću.

ARGININ

Prirodna aminokiselina ključna za snagu kose. Proizvodi koji sadrže arginin pomažu zaštititi kosu i obnoviti je iznutra prema van.